Poštovani pretplatnici časopisa Poslovni edukator!

Nakon učestalih poziva o izvršavanju narudžbe za časopis Poslovni edukator  te Vaše zbunjenosti željeli bismo Vas obavijestiti o tome  kako časopis Poslovni edukator nema nikakve veze s izdanjem biltena „Vijesti iz struke“ od strane trgovačkog društva Poslovni edukator.

Časopis Poslovni edukator izdaje Kovačić konzalting d.o.o. u suradnji s Udrugom tajnika i računovođa u školstvu te je časopis na tržištu od 2007. godine. Izlazi u tiskanom obliku 5 brojeva godišnje te elektronički ima niz dodataka časopisu u vezi aktualne teme. Pretplatnici časopisa imaju pogodnosti koje su navedene u narudžbenici.

Udruga tajnika i računovođa u školstvu osnovala je  trgovačko društvo Poslovni edukator  koje organizira proljetni i jesenski seminar. Bilten „Vijesti iz struke“ izdaje trgovačko društvo Poslovni edukator  u digitalnom obliku i izdanju.

Za vrijeme korone i kroz cijelu 2020. godinu jedini sponzor koji sudjeluje financijski u očuvanju Udruge tajnika i računovođa u školstvu uz članove koji su uplatili članarinu  je Kovačić konzalting d.o.o.

Kako ne bi i dalje dolazilo do zabune, molimo da ovu obavijest uzmete na znanje.

Za sve informacije kontaktirajte nas na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Informirajte se na: www.utirus.hr i www.kovacic-konzalting.com

S poštovanjem,

Ela Kovačić

Predsjednica UTIRUŠ-a

Glavna urednica časopisa Poslovni edukator