• Najava stručnog savjetovanja u 2024. godini

  Strukovna Udruga tajnika i računovođa u školstvu najavljuje stručna savjetovanja koja će se održati u 2024. godini

  Datum: 20.-23.ožujka 2024. godine
  Mjesto održavanja: VELI LOŠINJ, VITALITY HOTEL PUNTA
  Tema: Status radnih mjesta tajnika i računovođa u sustavu školstva uz edukaciju i stručna predavanja na aktualnu temu
  Predavači: autori u časopisu Poslovni edukator

  Datum:13.-16. studeni 2024. godine
  Mjesto: DUBROVNIK, HOTEL DUBROVNIK PALACE
  Tema: Aktualnosti u radu i XXII. Redovna skupština UTIRUŠ-a
  Predavači: autori u časopisu Poslovni edukator
 • ZAŠTO SE PRETPLATITI NA ČASOPIS „POSLOVNI EDUKATOR” ?

  Znate li da nakon što se pretplatite na stručni časopis „Poslovni edukator“ u izdanju Kovačić konzaltinga, a koji je na tržištu od 2007., ostvarujete pravo na neograničen broj besplatnih telefonskih konzultacija i pisanih odgovora na Vaše upite od strane stručnog tima savjetnika Kovačić konzaltinga, koji su ujedno i autori u časopisu.

  Tu smo zbog Vas svakog radnog dana, sve dane u tjednu.

  Naš klijent nama je važan i trudimo se dati odgovor u najkraćem roku.

  Jedini na tržištu nudimo razne obrasce i pratimo svakodnevni rad tajnika i računovođa u školstvu te svakom ravnatelju olakšavamo zakoniti rad ustanove.

  Educirajte se uz stručni tim Kovačić konzaltinga i izaberite uslugu koja Vam odgovara.


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Kovačić konzalting d.o.o.

Izjava o zaštiti osobnih podataka

 

Popunjavanjem on-line i/ili tiskanih narudžbenica KOVAČIĆ KONZALTING za:    časopis Poslovni edukator, priručnike i druge knjige, popunjavanjem on-line ili tiskanih prijavnica za Kovačić konzalting seminare, panel diskusije, prezentacije izdanja i druge stručne skupove, prijavama na Kovačić konzalting newsletter listu i popunjavanjem anketnih listića, a i na druge načine, povjeravate nam vaše osobne podatke, kao što su: ime, prezime, adresa, adresa elektroničke pošte, broj telefona, financijski podaci (potrebni za plaćanje) itd. Davanjem (upisivanjem) osobnih podataka vi pristajete na to da ih mi u Kovačić konzaltingu obrađujemo, koristimo i čuvamo na način opisan u ovoj Izjavi. Želimo opravdati vaše povjerenje i vaša privatnost nam je važna. Stoga poduzimamo sve kako bismo vaše osobne podatke zaštitili od neovlaštenog i nenamjenskog korištenja, u skladu s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka.
Ovom Izjavom želimo vas upoznati kako i koje vaše osobne podatke prikupljamo, za koje namjene ih koristimo i kako ih čuvamo, te na koji način ostvarujete prava u vezi s vašim osobnim podacima.

Koje osobne podatke prikupljamo i temeljem koje osnove?

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam nužni da bismo postigli svrhu radi koje nam vaše osobne podatke povjeravate. Osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kako bi ispunili naše pravne (propisane) obveze, poduzeli radnje na vaš zahtjev u svrhu sklapanja i ispunjenja ugovora, te kako bi udovoljili vašim privolama. Katkad ćemo imati i legitiman interes za obradu osobnih podataka (npr. za slanje newslettera i vođenje komunikacije s pretplatnicima na naša stalna izdanja i drugim korisnicima naših usluga, sve kako bi pružili što kvalitetniju uslugu).

Svrhe prikupljanja i čuvanje osobnih podataka


Prilikom prodaje naših proizvoda i usluga, izravno, poštom ili putem Interneta, zatražit ćemo vas podatke koji su nam potrebni za ispunjenje vaše narudžbe i naših obveza prema propisima Republike Hrvatske. Osobne podatke iz vaših narudžbi koristit ćemo isključivo za njihovu realizaciju i povremeno za potrebe provođenja istraživanja zadovoljstva kupaca, a čuvat ćemo ih u našim evidencijama sukladno propisanim rokovima čuvanja.

Kovačić konzalting newsletter

Upisivanjem vaših osobnih podataka u newsletter listu na Kovačić konzalting web portalu ili u tiskanicu za prijavu na Kovačić konzalting newsletter listu, iskazujete svoju želju i dajete nam suglasnost da vam šaljemo obavijesti o proizvodima i uslugama Kovačić konzaltinga i druge poslovne informacije. Nastojat ćemo vam slati samo one obavijesti za koje mislimo da će vas zanimati, primjerice, informacije o akcijama, popustima i drugim pogodnostima, o novim proizvodima i uslugama, te o pravnim, poreznim, računovodstvenim i drugim stručnim aktualnostima.Vaše osobne podatke čuvat ćemo i koristiti sve dok se sami ne odlučite odjaviti s naše newsletter liste, ili dok ne uočimo da ne koristite naše obavijesti. U tim slučajevima vaše osobne podatke trajno ćemo obrisati i ukloniti iz naših baza, u najkraćem roku.
Ako ne želite primati obavijesti iz Kovačić konzaltinga, časopis poslovni edukator, ili ih prestanete željeti primati, sami se možete u bilo koje vrijeme odjaviti s naše newsletter liste, prateći poveznicu na dnu svakog našeg newslettera.

Korištenje i prosljeđivanje osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristit ćemo isključivo za namjene za koje ste nam dali suglasnost. Nećemo ih prodati, proslijediti ili na drugi način ustupiti nepovezanim trećim stranama i koristit ćemo ih isključivo u skladu s navedenim u ovoj Izjavi. 
Ipak, želimo vas upozoriti da u obavljanju svojih djelatnosti koristimo partnere i podizvođače za poslove koje sami ne radimo. Kad je neophodno, njima dajemo informacije koje mogu uključivati i vaše osobne podatke. Tako primjerice, Tiskara u kojoj tiskamo časopis Poslovni edukator,  Hrvatska pošta ili dostavna služba mora znati vaše ime i adresu da bi vam mogla dostaviti proizvode koje ste naručili. Ili, naša softwerska platforma (MailChimp) koja nam pruža usluge e-mail marketinga, putem koje vam šaljemo newslettere, mora raspolagati s adresom vaše elektroničke pošte, te imenom i/ili prezimenom ako ste ih upisali prilikom ažuriranja vaših podataka. Također, kod plaćanja vaše podatke prosljeđujemo i bankama Partnerima i podizvođačima dostavljamo samo one osobne podatke koji su nužni za obavljanje njihovog posla i obvezujemo ih na čuvanje i zaštitu vaših osobnih podataka izjavama o povjerljivosti kako bismo bili sigurni da je i u ovakvim situacijama vaša privatnost zaštićena.
Osim toga, osobne podatke možemo otkriti samo sukladno zakonskim obvezama.

Zaštita Vaših prava u vezi s osobnim podacima

Za zaštitu prava u vezi s osobnim podacima koje ste nam povjerili možete se obratiti pisanim putem na našu adresu ili elektroničkom poštom na 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Također, imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Izmjene Izjave o zaštiti osobnih podataka

Povremeno ćemo poboljšavati i dotjerivati ovu Izjavu o zaštiti osobnih podataka, pa vam preporučujemo da je redovito pregledavate na našoj internetskoj stranici, kako bi saznali sve izmjene i dopune.

Zajedno smo bolji

Povjeravanjem svojih osobnih podataka Kovačić konzaltingu možete pomoći da budemo još bolji, a tako i vama korisniji. Moći ćemo odgovoriti na vaša pitanja, obavijestiti vas o aktualnoj problematici kako primijeniti  ili tumačiti određene članke zakona, kolektivnih ugovora i ostalo bitno za bolji i kvalitetniji rad u školi, ponuditi vam naše proizvode i usluge, obavještavati o akcijama, popustima i drugim pogodnostima, te o raznim poslovnim novostima i aktualnostima. Osim toga, kroz naše druženje saznajemo što vam se sviđa ili ne sviđa i kako možemo naše proizvode i usluge još više prilagoditi vašim potrebama. Davanjem (upisivanjem) svojih osobnih podataka pristajete na to da ih obrađujemo, koristimo i čuvamo na način opisan u ovoj Izjavi o zaštiti osobnih podataka. 

Vaš Kovčaić konzalting d.o.o.

Ela Kovačić, urednica časopisa Poslovni edukator